Kupari on yksi ensimmäisistä ihmisen hyödyntämistä metalleista ja samalla eräs vanhimmista rakennusmateriaaleista.

Kuparin muokattavuus, ekologisuus, kestävyys, luonnollinen patinoituminen ja monet muut uniikit ominaisuudet tarjoavat mahdollisuuden verhoilla sillä lähes rajoituksetta millaisia arkkitehtonisia muotoja tahansa.

Kansainvälisesti tunnettu Nordic Copper -tuoteperheemme tarjoaa katoille, julkisivuille ja sisärakentamiseen markkinoiden laajimmat kuparivaihtoehdot.

Nordic Copper

Kupari soveltuu hyvin niin perinteisen konesaumakaton materiaaliksi, kuin modernin rakennuksen julkisivuunkin. Nordic Copperin rikkaat väri- ja tekstuurivaihtoehdot tarjoavat visuaalisesti upeita mahdollisuuksia yksilöllisiin ratkaisuihin. Materiaalina kupari on erittäin kestävää, sillä sen pinnalle syntynyt oksidikerros suojaa korroosiolta.

Yksi kuparin mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on sen värin eläminen. Aluksi kuparipinnan väri hohtaa punertavana, kunnes se ilman vaikutuksesta muuttuu vähitellen ruskeaksi ja patinoituu vihertäväksi ajan kuluessa. Aurubiksen kaikki Nordic Copper -kuparituotteet valmistetaan Porin tehtaalla Suomessa.

Ajankohtaista

Aurubis kesätyöntekijät 2020

| Uncategorized @fi | No Comments
Aurubis Finland Oy:n kesätyöntekijät vuodelle 2020 on valittu!