Länsirannikon vanha helmi, joka yllättää historiallaan, luonnollaan ja monipuolisuudellaan

Historiaa, tapahtumia, kulttuuria, luonnetta, vahvoja tunteita, perinteitä, urheilua ja luontoa. Muun muassa noita kaikkia asioita on Pori, joka on noin 85 000 asukkaallaan Suomen 10. suurin kaupunki.

Tehtaamme sijaitsee kaupungin halki virtaavan Kokemäenjoen rannalla olevassa Kupariteolli-suuspuistossa. Samalla paikalla on tutkittu, jalostettu ja käytetty kuparia jo hyvin pitkään, aina vuodesta 1940 alkaen.

Nykyisin Kupariteollisuuspuisto on yli 100 000 neliön kokoinen, useiden saman alan yritysten muodostama huippuosaajien yhteisö.

Parempaa elämää Porissa

THL:n muutama vuosi sitten teettämässä tutkimuksessa kaikista yli 60 000 asukkaan kaupungeista onnellisimmat asukkaat löytyivät Porista – vieläpä hyvin selkeästi.

Onnelle on monia syitä kaupungissa itsessään: Satakunnan sydän on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kaupungeista, joka tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, ainutlaatuista luontoa ja menoa sekä meininkiä illasta toiseen. Kaikesta tästä voit nauttia asuen edullisesti kaupungin ydinkeskustassa.

Samalla Pori on kuitenkin tarpeeksi pieni kaupunki, joten arkikin sujuu helposti ja turvallisesti. Asuit sitten kaupungin ydinkeskustassa tai et, niin Porissa kaikki on lähellä palveluista, työpaikasta, harrastusmahdollisuuksista ja vaikkapa perheen opinahjoista lähtien.

Ajankohtaista

Arkkitehtuurituotteidemme päästöt vähentyneet jopa yli 20 prosenttia

| Uncategorized @fi | No Comments
Aurubis Finland Oy on päivittänyt elinkaarianalyysinsä (LCA) ja laskenut sen avulla Nordic Copper -tuotteiden Ympäristötuoteselosteen (EPD).  Viimeisimpien tulosten perusteella joidenkin Suomessa valmistettujen arkkitehtuurikuparien CO₂-päästöt ovat vähentyneet yli 20 prosenttia.  Tuotannon…

Nimitysuutisia Aurubis Finland Oy:ssä

| Uncategorized @fi | No Comments
Porin yksikön toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.8.2022 alkaen Hoshmand Kader. Myyntijohtajana toimii 1.8.2022 alkaen Helge Lehmann.