Länsirannikon vanha helmi, joka yllättää historiallaan, luonnollaan ja monipuolisuudellaan

Historiaa, tapahtumia, kulttuuria, luonnetta, vahvoja tunteita, perinteitä, urheilua ja luontoa. Muun muassa noita kaikkia asioita on Pori, joka on noin 85 000 asukkaallaan Suomen 10. suurin kaupunki.

Tehtaamme sijaitsee kaupungin halki virtaavan Kokemäenjoen rannalla olevassa Kupariteolli-suuspuistossa. Samalla paikalla on tutkittu, jalostettu ja käytetty kuparia jo hyvin pitkään, aina vuodesta 1940 alkaen.

Nykyisin Kupariteollisuuspuisto on yli 100 000 neliön kokoinen, useiden saman alan yritysten muodostama huippuosaajien yhteisö.

Parempaa elämää Porissa

THL:n muutama vuosi sitten teettämässä tutkimuksessa kaikista yli 60 000 asukkaan kaupungeista onnellisimmat asukkaat löytyivät Porista – vieläpä hyvin selkeästi.

Onnelle on monia syitä kaupungissa itsessään: Satakunnan sydän on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kaupungeista, joka tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, ainutlaatuista luontoa ja menoa sekä meininkiä illasta toiseen. Kaikesta tästä voit nauttia asuen edullisesti kaupungin ydinkeskustassa.

Samalla Pori on kuitenkin tarpeeksi pieni kaupunki, joten arkikin sujuu helposti ja turvallisesti. Asuit sitten kaupungin ydinkeskustassa tai et, niin Porissa kaikki on lähellä palveluista, työpaikasta, harrastusmahdollisuuksista ja vaikkapa perheen opinahjoista lähtien.

Ajankohtaista

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

| Uncategorized @fi | No Comments
Toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

NordicCopperin nettisivut uudelleenjulkaistu: uusi design ja sisältö

| Uncategorized @fi | No Comments
Tuotebrändi NordicCopperin nettisivut on perusteellisesti modernisoitu ja uudistettu. Käyttäjät voivat nyt vierailla sivustolla helposti ja nopeasti myös mobiililaitteilla. Uudistuksen fokus oli sivujen modernisoinnin lisäksi sisällön muokkaaminen arkkitehtien tarpeiden mukaiseksi. Sivusto…